Ydelser

Vi har ry for at få ethvert projekt til at lykkes

Hos Brockhuus sælger vi tryghed og økonomisk sikkerhed i ethvert byggeprojekt, vi involveres i. Som rådgivende ingeniørfirma yder vi rådgivning indenfor alle de gængse ingeniørdiscipliner. Vores specialer er boligbyggeri, erhvervsbyggeri, skole- og institutionsbyggeri, byggeri til idræt og kultur samt renovering og ombygning.

Se nogle af vores ydelser her:

 

 

Den uvildige rådgivning

Vores rådgivning er altid uvildig, og vi lægger vægt på at få overblikket over et byggeri ved at være tværfaglige specialister. Rådgivningen udføres efter F.R.I. og PARs ydelsesbeskrivelser, som regel i tæt samarbejde med arkitekter. Hvor arkitekterne står for det æstetiske og funktionelle i byggeriet, sikrer vi byggeriets styrke, og at de tekniske funktioner fungerer.

Økonomistyring

En økonomisk ramme binder typisk et byggeprojekt, og det skal overholdes, så projektet ikke bliver uoverskueligt. Som rådgiver går Brockhuus ind og sikrer, at den økonomiske ramme er lagt realistiske fra starten, og at budgettet bliver holdt hele vejen igennem projektet.


Tidsstyring

Som regel har et byggeprojekt en fast, tidsmæssig horisont. Hos Brockhuus afklarer vi tidsplanen allerede fra første idé, ligesom vi sikrer, at planen bliver overholdt hele vejen gennem projektet.

Har du spørgsmål, eller har du brug for uvildig rådgivning? 
Så skriv til os

Fot3