Roskilde Ridehal

Renovering af Roskilde Rideklubs staldlænge

Heste

Ydelser

  • Projekteringsledelse
  • Projektering
  • Udbud
  • Byggeledelse
  • Tilsyn

Periode

2020

Lokalitet

Vesterdal, Roskilde

Bygherre

Roskilde Kommune og Rideklubben

Arkitekt

Lena Corselli, Roskilde Kommune

Med fokus på dyrevelfærd og som følge af den nye hestelov er Roskilde Rideklubs staldlænger blevet renoveret. Kvalitet og know-how kendetegner det færdige projekt med grundig renovering, der blev udført på kun 14 uger. Brockhuus har stået for projekteringsledelsen, udbud, selve byggeledelsen og tilsynet.

Eksisterende etageadskillelse ml. stueplan og 1. sal er fjernet, og ny synlig bærende konstruktion er udført med nyt cementspånpladeloft.

Rumhøjden i staldlængerne er blevet hævet fra ca. 3 m til 4,8 m.

Staldlængerne er ryddet og indrettet med nye, lovlige hestebokse.

Alle eksisterende el- og vvs-installationer er udskiftede. Det gamle sadelrum inkl. toiletter er ligeledes renoveret.

Der er udført tagudskiftning, og alle staldvinduer udskiftes til nye, hvilket giver luft, lys og mulighed for at hestene får udsyn til området udenfor. 

Staldlænge ved Roskilde Ridehus

Har du spørgsmål, eller har du brug for uvildig rådgivning? 
Så skriv til os

Fot3